fredag den 23. august 2013

Så er den nye netbutik i gang

Efter mange mange timers arbejde, for både min svigersøn og mig er den nye netbutik nu oppe at køre.

Efter nogle år med netbutik, var det efterhånden tid til en fornyelse. Og efter et hacker angreb for snart 3 uger siden, hvor efter vi valgte at lukke den gamle side ned, er det nu med stor glæde, at vi kan præsentere jer for en ny og mere moderne netbutik. En del af varesortimentet er det samme, noget er blevet udeladt og nyt er kommet til.

Nyt er, at jeg nu ikke kun sælger mine egne designs som strikke kits. Nu kan man også vælge, at købe opskrift og garn hver for sig, og dermed selv vælge mellem endnu flere farve muligheder. De fleste opskrifter sælges dog kun sammen med det tilhørende garn, og ikke alene. Det samme gælder for andres opskrifter. Dette fremgår ved de enkelte opskrifter.

Du vil altid kunne finde flere gode tilbud under Super tilbud, men under de enkelte varekategorier vil der også være tilbud. Dette fremgår af et stort rundt tilbudsmærke. 

På forsiden vil du altid kunne se åbningstiden og hvis der evt. er ændringer. Du kan læse om de sidste nyheder, og du kan se, hvor der er mulighed for at møde Katrinelund til et eller andet arrangement. Men du er selvfølgelig også altid hjerteligt velkommen til at besøge butikken på Katrinelund.

Her i denne weekend er der ekstra åbent både lørdag og søndag fra kl. 10-17 i forbindelse med min deltagelse i Åbne Atelierdøre 2013: www.aabneatelierdoere-silkeborg.dk

Vi undskylder, det besvær det kan have medført, at der i en periode ikke har været muligt at komme ind på www.lenep-katrinelund.dk, og håber at du får lyst til at kigge dig omkring i den nye netbutik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar