søndag den 6. januar 2013

Strik omkring jul og nytår

Det er godt en måned siden jeg har skrevet her på bloggen sidst, men det har været en travl tid. 
Først julehandel med ekstra åbningstid, så juleferie med besøg af familien. Dernæst status med optælling af hele varelageret, og så en influenza her de sidste dage, som nu er vendt og på retur. 
Puha, det lyder som om jeg ikke har fået tid til at strikke?
Men det har jeg :-)
I dec. strikkede jeg både halstørklæde til svigersønnen Jesper, sokker til mit barnebarn Ferdinand, søn Morten og svigerdatter Rikke, samt en vest til mit barnebarn Alberte:Vesten er strikket i Cinnia fra Filcolana, og opskriften er min egen. Den kommer i netbutikken når den er færdig.
Lige nu strikker jeg på en sweater til min søn Morten:Det er Hjelholts opskrift på Retro Sweater strikket i deres Hyrdegarn, en fantastisk lækker kvalitet. Den bliver strikket med marine blåt mønster på lys grå bund. Tidligere har jeg strikket samme sweater til mit barnebarn Smilla og datter Mette. De fik den med mørkebrunt mønster på råhvid bund. Og tro mig det bliver ikke sidste gang jeg strikker denne model. For det første er den skøn at strikke, og for det andet vil Jesper gerne have den med mørkerødt mønster på lys grå bund, så det er mit næste projekt.
Skulle du få lyst til at strikke den, har jeg både opskrift og garn i butikken.

2 kommentarer:

  1. Jeg er helt fjollet med den retro-sweater, hold op hvor er den "fed". Den ryger lige med på min ønskeliste over fremtidige strikkeprojekter :)

    SvarSlet
  2. Vesten er vi bare så glade for, og den passer til alt andet tøj, så den er på mange dage om ugen :-)

    SvarSlet