fredag den 31. januar 2014

Strikkeprøver - en god investering

I de sidste par uger har jeg sideløbende med udsalg og alt det andet der skal gøres, når man har en butik, arbejdet med strikkeprøver i forskellige former for strukturstrik. Og jeg er virkelig blevet grebet af det. Den ene prøve har taget den anden, for der er et utal af muligheder - utroligt spændende:-)

At det lige er blevet strukturstrik jeg har kastet mig over, er udsprunget i, at jeg om 2 uger skal ud at afholde workshop i bl.a. dette emne. Det har fanget mig så meget, at jeg har flere nye modeller på tegnebrættet, hvor strukturstrik indgår. Men nu må vi jo se hvad det bliver til, for tiden slår ikke altid til. 
Her kan du se mine prøver:


Når jeg strikker prøver, sætter jeg altid et mærke på, med lidt tekst om hvad jeg har gjort. Så kan jeg altid senere bruge prøven til mine beregninger i en opskrift.
Man tror man kan huske, men sådan er det bare ikke altid.

3 kommentarer:

  1. Det ser spændene ud :)
    Skal nok friste kursister til at strikke prøver.

    SvarSlet
  2. Titanium Fidget Spinner Glasses, Brass and Blades
    The titanium fidget spinner has been in titanium engagement rings for her the titanium grey kitchen for over a decade. This titanium band rings flexible Fidget Spinner Glasses is made titanium camping cookware from solid titanium rimless glasses stainless steel. Its glass  Rating: 5 · ‎6 reviews

    SvarSlet