fredag den 29. november 2013

11 års fødselsdag

I dag er det præcis 11 år siden at jeg åbnede Katrinelund, her er et par billeder fra åbningen d. 29. november 2002:


I dag er varesortimentet noget større end det var den gang. 
Kunsthåndværk som jeg havde en del af i kommission i starten, har måttet vige pladsen til fordel for flere indkøbte produkter. Jeg har dog stadig keramik fra Hanne Byriel Thygesen, og en smule pileflet fra Gitte Bugtrup.

Butikken som den tager sig ud i dag:








onsdag den 27. november 2013

Nu er det jul igen m.m.

Så nærmer vi os endnu en gang juletiden, og det kommer lige bag på mig hvert år.

Det har været et travlt efterår. Først Fanø Strikkefestival, og dernæst Kreative Dage i Fredericia. 2 gange ud af huset med så kort et interval er næsten for meget af det gode, men det har jo også været spændende, og givet nye kunder og kontakter.

Nu er butikken så gjort klar til julehandlen, men med den ændring i forhold til tidligere år, at jeg kun har ekstra åbent søndagene d. 1. og 22. december. Før hen har jeg haft åbent hver søndag fra midt i november, og ind til jul. 
Men da jeg er så heldig, at have fået det 5. barnebarn, og endda 2 inden for godt et halvt år, så har jeg bestemt, at der også skal være tid til andet i førjuletiden end garn og opskrifter.
På det sidste har jeg strikket min tidligere model Alberte/Albert og på billedet ser I sidste nye dreng Bertram i den nye farvesammensætning:


Alberte/Albert kan købes i netbutikken som strikke kit. Du kan også købe opskriften med garn, hvor du selv sammensætter farverne. Garnet er den lækre bløde Silkbloom Fino fra BC Garn. Der er jo ikke noget der er for godt til sådan en lille fyr:-)